1. پرشین تکس
  2. یادداشت
  3. مشاوره مالیاتی رایگان ؛ دامی برای کسب‌وکار شما!
مشاوره مالیاتی رایگان

مشاوره مالیاتی رایگان ؛ دامی برای کسب‌وکار شما!

مشاوره مالیاتی رایگان کلیدواژه‌ای است که در برخی وب‌سایت‌های مشاوره مالیاتی به چشم می‌خورد. اما این عبارت تا چه میزان اعتبار دارد و آیا می‌توان به وب‌سایت‌های ارائه‌کننده مشاوره مالیاتی رایگان اعتماد کرد؟ آیا مشاوره مالیاتی رایگان خطری برای کسب‌وکار شما ندارد؟ در این یادداشت نگاهی تحلیلی به پدیده مشاوره مالیاتی رایگان انداخته و ابعاد مختلف آن را برای شما روشن می‌کنیم.

مشاوره مالیاتی؛ تخصصی که با دشواری تمام به دست می‌آید

یک مشاور مالیاتی برای اینکه تخصص مشاوره مالیاتی را به دست آورد، همچون تخصص سایر علوم مسیری را طی کرده است. این مسیر چندان‌ هم سهل نبوده و بسیاری توان پیمودن آن را ندارند؛ به طوری که در میانه راه قید رسیدن به مقصد که تبدیل‌شدن به یک مشاور مالیاتی است را می‌زنند. برای به دست آوردن تخصص مشاوره مالیاتی ابتدای امر باید فارغ‌التحصیل رشته حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد بود. البته می‌توان با کارشناسی حسابداری هم شروع کرد اما قطعاً کار بسیار سخت‌تر می‌شود.

یک مشاور مالیاتی پس از فارغ‌التحصیلی شروع به مطالعه تخصصی قوانین مالیاتی و بررسی چندین و چندباره استانداردهای مالیاتی کرده است. پس از تسلط کامل به قوانین، حضور در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی و بررسی پرونده‌های مالیاتی و رأی‌های صادره از سوی سازمان امور مالیاتی، کاری است که مشاور مالیاتی چندین سال از عمر خود را وقف آن کرده است. به این‌ها قبولی در آزمون مشاوران رسمی مالیاتی را نیز اضافه کنید.

پس از گذشت چندین سال مطالعه و کسب تجربه، حالا فرد موردنظر به یک مشاور مالیاتی تازه‌کار تبدیل‌شده است. با به دست گرفتن چندین پرونده مالیاتی و ارائه مشاوره به چندین شرکت، فرد موردنظر ما اگر هوش و درایت موردنیاز یک مشاور مالیاتی را داشته باشد به یک مشاور مالیاتی باتجربه و آبدیده تبدیل می‌شود. همان‌طور که خواندید، مسیری که طی شد بسیار زمان‌بر، هزینه‌بر و حتی صعب‌العبور بود. اما سؤال اینجاست که سختی‌های این مسیر طی شده چگونه جبران می‌شود؟

تخصص بیشتر، دستمزد بالاتر

درباره تفاوت دستمزد در شغل‌های مختلف یک اصل نانوشته اما ثابت‌شده در تمامی جهان وجود دارد؛ تخصص بیشتر، دستمزد بالاتر. فکر می‌کنم همه ما نیز با این اصل موافق باشیم. یک جراح مغز و اعصاب که سال‌های بسیاری از عمرش را صرف به دست آوردن تخصص خودکرده است، قطعاً باید دستمزد بیشتری نسبت به یک پزشک عمومی دریافت کند. طبیعتاً کسی هم یک جراح را بابت دستمزد بالاترش نسبت به پزشک عمومی مواخذه نمی‌کند. در سایر مشاغل نیز این‌چنین است؛ هرقدر تخصص به‌دست‌آمده سخت‌تر و ویژه‌تر باشد، دستمزد آن بالاتر است. یک فرد متخصص دستمزد بالاتری می‌گیرد، به خاطر سال‌هایی که برای به دست آوردن آن تخصص هزینه کرده است.

مشاوره مالیاتی نیز از این قاعده مستثنا نیست. همان‌طور که ابتدا گفته شد سال‌ها طول می‌کشد تا یک فرد (در صورت تلاش فروان و داشتن ویژگی‌های فردی لازم) تبدیل به مشاور مالیاتی شود. شغل مشاوره مالیاتی نیز کم کردن هزینه‌های شرکت‌ها و طبیعتاً بالا بردن سود آن‌ها است. بنابراین طبیعی است که یک مشاور مالیاتی برای کسی به‌رایگان کار نکند. پس چرا برخی اقدام به ارائه مشاوره مالیاتی رایگان می‌کنند.

مشاوره مالیاتی رایگان؛ دامی برای کسب‌وکار شما!

مشاوره مالیاتی رایگان که برخی شرکت‌ها و افراد ادعای ارائه آن را دارند، بی‌شک نمی‌تواند مورد اعتماد صاحبان کسب و کار باشد. برخی از افراد تازه‌کار که به دنبال به دست آوردن تجربه هستند، با ارائه مشاوره مالیاتی رایگان تجربه کاری خود را بالا برده و رزومه سازی می‌کنند. در حقیقت این افراد با هزینه کردن از کسب‌وکار شما برای خود ایجاد اعتبار می‌کنند. تصور کنید که پرونده مالیاتی خود را به دست یک فرد بی‌تجربه سپرده‌اید؛ طبیعتاً باید منتظر تبعات مالی سنگین آن‌هم باشید. حتی اگر کار شما با این افراد به یک پرسش و پاسخ مالیاتی هم محدود شود، بازهم ممکن است پاسخ آن‌ها شما را گمراه کرده و منجر به ضرر شود.

از سوی دیگر برخی شرکت‌ها که اعتبار چندانی در ارائه مشاوره مالیاتی ندارند و نمی‌توانند به شکل معمول و رایج آن شرکت‌ها را مجاب به دریافت خدمات از خود کنند، با ادعای مشاوره مالیاتی رایگان مدیران شرکت‌ها را به‌سوی خود جذب کرده و پس از به دست گرفتن کار، در میانه راه تقاضای دستمزدهای بالا می‌کنند؛ کار این افراد نوعی کلاه‌برداری است که قطعاً از یک مشاور مالیاتی معتبر برنمی‌آید.

چه باید کرد؟

مشاوره مالیاتی رایگان به‌هیچ‌عنوان نمی‌تواند راهکاری صحیحی برای رفع مشکلات مالیاتی کسب‌وکار شما باشد. اگر کسب‌وکار بزرگی دارید، قطعاً باید مشاوره مالیاتی رایگان را از میان گزینه‌های خود حذف کنید؛ زیرا می‌تواند منجر به ضررهای سنگین شود. حتی اگر کسب‌وکار کوچکی هم دارید، بازهم بهتر است سراغ مشاوره مالیاتی رایگان نروید.

مراجعه به مراکز مشاوره مالیاتی معتبر تنها راهی است که می‌تواند مالیات کسب‌وکار شما را در مسیر درست آن قرار دهد. پرداخت دستمزد به یک مشاور مالیاتی معتبر، نوعی سرمایه‌گذاری برای کسب‌وکار شما به شمار می‌آید؛ صرفه‌جویی مالی ناشی از استفاده از یک مشاوره مالیاتی معتبر، چندین برابر دستمزدی است که به او پرداخت خواهید کرد.

معتبرترین مرکز مشاوره مالیاتی کجاست؟

مرکز مشاوره مالیاتی پرشین تکس، با داشتن سال‌ها تجربه در عرصه مشاوره مالیاتی و دادرسی مالیاتی و با به خدمت داشتن برترین مشاوران مالیاتی ایران، یکی از مورد اعتمادترین مراکز مشاوره مالیاتی حال حاضر به شمار می‌آید. شرکت‌های بسیاری از سال‌های دور با سپردن امور مالیاتی خود به پرشین تکس مشتری این مرکز شده و با مشاهده کیفیت کاری بالا، مشتری آن باقی‌مانده‌اند.

همین حالا با تماس با پرشین تکس، امور مالیاتی کسب‌وکار خود را به ما سپرده و با خیالی راحت به مدیریت امور جاری شرکت خود بپردازید.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.