1. پرشین تکس
  2. یادداشت
  3. مشاوره مالیاتی چیست و چرا نیاز به مشاوره مالیاتی داریم؟
چرا نیاز به مشاوره مالیاتی داریم؟

مشاوره مالیاتی چیست و چرا نیاز به مشاوره مالیاتی داریم؟

اگر تا به امروز کسب‌وکاری را راه‌اندازی و یا اداره کرده باشید، حتماً با مقوله مالیات آشنایی دارید و اگر برای پرداخت مالیات دچار مشکل شده باشید، حتماً واژه‌هایی مانند مشاوره مالیاتی، وکیل مالیاتی، مشاوره دارایی و … به گوشتان خورده است. شاید گاهی تصمیم گرفته باشید که از یکی از شرکت‌های مشاوره مالیاتی و یا از یک موسسه مشاوره مالیاتی کمک بگیرید. حتی شاید تلفن خود را برداشته باشید و با یک مشاوره مالیاتی تلفنی رایگان هم صحبت کرده باشید.

اگر همه تجارب بالا را از سر گذرانده باشید و همچنان یک وکیل مالیاتی را به خدمت نگرفته‌اید، قطعاً برایتان این سؤال پیش‌آمده است که چرا نیاز به مشاوره مالیاتی داریم؟

مشاوره مالیاتی درگذشته‌های دور

عصری که در آن زندگی می‌کنیم، با روزگاران گذشته تفاوت‌های بسیاری دارد. درگذشته‌های دور، ایجاد و اداره یک کسب‌وکار بسیار ساده‌تر از امروز بود. مردم در شهرها و دهکده‌های کوچک اقدام به راه‌اندازی کسب‌وکار خود می‌کردند و بدون وجود پیچیدگی‌های قانونی امروز و بدون حسابدار، به‌راحتی کالا یا خدمات خود را به مردم می‌فروختند. درآمد صاحبان مشاغل به جمعیت محل کسب‌وکار آن‌ها بستگی داشت؛ جمعیت بیشتر، فروش بیشتر.

ساده بودن مشاغل در قوانین مالیاتی نیز مشهود بود. در نوبت‌های مشخصی داروغه برای دریافت مالیات نزد صاحبان مشاغل می‌آمد و مبلغی را از آن‌ها دریافت می‌کرد. میزان مالیاتی که داروغه دریافت می‌کرد، به شرایطی که کشور در آن به سر می‌برد بستگی داشت. به‌طور مثال مالیات در زمان جنگ بیشتر از زمان صلح و در زمان قحطی بیشتر از زمان رونق بود.

می‌توان به‌جرئت گفت که قوانین مالیاتی در آن زمان شفاف و روشن نبوده و کاملاً نسبی بودند. بااینکه عرف تعیین‌کننده میزان مالیات پرداختی یک فرد بود، اما این امر کاملاً بر اساس نظر و برداشت شخصی داروغه بود.

با تمام این‌ها صاحبان کسب‌وکار به‌خوبی می‌دانستند که تا چه میزان مالیات پرداخت خواهند کرد و بهتر از هر شخص دیگری می‌دانستند که چگونه می‌توانند با استفاده از ترفندهای مختلف داروغه را متقاعد به دریافت مالیات کمتر کنند. ممکن بود اجناس و کالاهای خود را پنهان کنند و یا با ظاهرسازی خود را کم‌درآمد جلوه دهند. حقه قدیمی رشوه به مأمور داروغه نیز همانند امروز برقرار بود.

اما چیزی که مشخص بود، این بود که صاحبان مشاغل بهتر از هر شخص دیگری می‌دانستند که چگونه می‌توانند از پرداخت مالیات بیشتر جلوگیری کنند. به زبان ساده بهترین فرد برای ارائه مشاوره مالیاتی به صاحبان کسب‌وکار خود آن‌ها بودند.

آنچه در دنیای امروز اتفاق می افتد!

دنیای کسب‌وکار امروز تفاوت‌های بسیاری با روزگاران گذشته دارد. اعمال قوانین متعدد و ظریف، نظام مالیاتی را به میزان زیادی شفاف و قطعی کرده است و می‌توان ادعا کرد که در دریافت و پرداخت مالیات تا حدود زیادی عدالت رعایت می‌شود. قوانین مالیاتی به میزان قابل‌توجهی از نسبیت درآمده‌اند و هرروز نیز قوانین و بخشنامه‌های جدیدتر بر شفاف‌تر شدن و قطعی‌تر شدن نظام مالیاتی می‌افزایند.

بااین‌وجود این قانون‌مند شدن تبعاتی نیز با خود به همراه داشته است. تعدد قوانین، بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها، قابل تفسیر بودن آن‌ها و همچنین وجود ابهام و گاهی تناقض در قوانین مالیاتی، افراد عادی را برای درک و فهم آن دچار مشکل کرده است. فردی که تخصصی درزمینهٔ مالیات و قوانین مالیاتی ندارد، در قرائت و فهم قانون و برداشت درست از آن به مشکل برمی‌خورد.

تنظیم صورت‌های مالی به بهترین و درست‌ترین شکل ممکن آن می‌تواند تا میزان بسیاری یک کسب‌وکار را از پرداخت مالیات اضافی معاف کند، اما افرادی که تخصص و تجربه‌ای در این حوزه ندارند و با قوانین مالیاتی آشنایی کافی ندارند از عهده این کار برنمی‌آیند. عدم شناخت یک سازمان از قوانین مالیاتی درنهایت منجر به هدر رفت منابع مالی آن سازمان شده و خسارات بسیاری را برای مجموعه به همراه می‌آورد. چه باید کرد؟

مشاوره مالیاتی؛ تنها راه نجات!

استفاده از مشاوره مالیاتی و بهره‌گیری از یک وکیل مالیاتی تنها راهی است که می‌تواند کسب‌وکار شمارا از پرداخت مالیات بیهوده نجات دهد. با استفاده از مشاوره مالیاتی دیگر ترسی از روبرو شدن با مأمورین ممیز اداره مالیات و یا حضور در اداره مالیات نخواهید داشت.

با بهره‌مندی از مشاوره مالیاتی خوب، اسناد، قراردادها و صورت‌های مالی کسب‌وکار شما به بهترین شکل ممکن بسته‌شده و حرف‌وحدیثی برای ممیزان اداره مالیات باقی نمی‌گذارد. همچنین از معافیت‌های مالیاتی و یا تخفیف‌هایی که دولت به‌واسطه شرایط مختلف وضع کرده است آگاه شده و از آن‌ها در زمان درست خود استفاده خواهید کرد.

مطالبی که ذکر شد، مربوط به پیش از پر کردن فرم اظهارنامه مالیاتی است. در برخی از موارد، اظهارنامه مالیاتی صاحبان کسب‌وکار در اداره مالیات رد شده و ممیز اداره مالیات، مبلغی بیش از اظهارنامه را برای یک شرکت منظور می‌کند. در این شرایط نماینده شرکت باید به رأی اداره مالیات شکایت کند تا از پرداخت مالیات مضاعف جلوگیری کند.

این وضعیت در مواقعی پیش می‌آید که پیش از پر کردن فرم اظهارنامه مالیاتی و بستن صورت‌های مالی، از یک مشاور مالیاتی یا یک وکیل مالیاتی کار بلد استفاده‌نشده است. در چنین وضعیتی دادرسی مالیاتی دچار چنان پیچیدگی‌هایی می‌گردد که یک فرد ناآشنا و بی‌تجربه، قطعاً موفق به انجام کاری نمی‌گردد.

برای طی کردن درست مراحل دادرسی مالیاتی، باید از یک وکیل مالیاتی باتجربه استفاده کرد. استفاده درست از مشاوره مالیاتی و به کار گماردن یک وکیل مالیاتی برای دادرسی مالیاتی، به میزان زیادی درصد موفقیت شمارا در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی بالا می‌برد.

یک وکیل مالیاتی با آگاهی کامل از قوانین و هم‌چنین رفع نواقص موجود در اظهارنامه مالیاتی شما، قاضی حاضر در هیئت حل اختلاف را مجاب به رد رأی اداره مالیات کرده و از پرداخت مالیات مضاعف توسط مجموعه شما جلوگیری می‌کند.

شاید در نگاه اول این مسئله ساده به نظر بیاید، اما وقتی صحبت از اختلاف رقم چند صدمیلیونی و چندین میلیاردی میان اظهارنامه مالیاتی و رأی ممیز مالیات باشد، حیاتی بودن روند دادرسی مالیاتی و خطیر بودن کار وکیل مالیاتی به‌وضوح دیده می‌شود. اینجاست که نمی‌توان به‌راحتی از کنار وظیفه سخت یک مشاور مالیاتی و اهمیت بالای استفاده از مشاوره مالیاتی به‌سادگی گذشت.

چرا پرشین تکس خدمات مشاوره مالیاتی و دادرسی مالیاتی بهتری ارائه می‌کند؟

پرشین تکس، با بهره‌گیری از وکلای مالیاتی تحصیل‌کرده، کارآزموده و باتجربه و با داشتن سابقه‌ای روشن درزمینهٔ مشاوره مالیاتی ، دادرسی مالیاتی و خدمات حسابداری، بهترین گزینه برای استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی و دادرسی مالیاتی است.

تنها با چند دقیقه صحبت با کارشناسان پرشین تکس، متوجه خواهید شد کار خود را به چه افرادی خواهید سپرد. هرکجای ایران و هرکجای جهان که هستید، همین حالا با پرشین تکس تماس بگیرید و از خدمات مالیاتی بهره‌مند شوید.

بیشتر بخوانید

2 دیدگاه. Leave new

  • متین اخلاقی
    1 مرداد 1400 13:53

    با سلام من 20 سالمه رشتم حسابداری خیلی هم علاقه دارم مخصوصا به کار های مالیات و علاقه مندم در آینده مشاور مالی یا مالیاتی بشم ولی نمیدونم چه اقداماتی باید انجام بدم من حتی برای همون حسابداری هم کارآموزی نتونستم برم میخواستم اگه میشه یکم راهنماییم کنید و تجربیات خودتون رو به عنوان شخصی موفق در اختیارم بزارید بالاخره هر کسی از نقطه ای شروع کرده و منم علاقه مندم که شما اون نقطه شروع رو حتی المقدور بهم نشون بدید تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید هر چقد که میتونید و امکان پذیر هست

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      ممنون از اینکه مارا ارشاد کردید
      برای شروع کار در هر جا که تونستید کارآموزی کنید برای چند ماه و بعد در یک شرکت که بصورت قانونی فعالیت میکنه مشغول بشید ، تا آهسته و پیوسته به امور مسلط بشید ، نباید عجله کنید ، مجموعه ما 20 سال فعالیت کرده و شاید 5 ساله به سود دهی رسیده ، آرزوی بهترینها برای شما دوست عزیز

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.